Welcome

Takk for at du stakk innom siden vår.                                                                                 whippetlogo-svart-dobbel c

Vi fikk vår første whippet i april 2007 og forelsket oss pladask i denne rasen. Vårt første kull hadde vi høsten 2009 etter kyndig veiledning fra whippetoppdrettere som har holdt på i mange år med rasen. Vi har i løpet av årene opparbeidet kunnskap og erfaring, men mener fortsatt at etter mange år med rasen er det stadig nye ting å lære. Den beste måten å lære er å være tilstede og aktivt søke informasjon og veksle kunnskap med likesinnede.

Vi har i løpet av årene som whippeteiere deltatt på mange utstillinger, da det for oss er viktig å kunne vite at vi avler i tråd med standarden og ønsker bedømming av det vi gjør fra ulike dommere fra verden over.
Vi har også deltatt på ulike kurs i regi av NKK, blant annet NKK’s egen oppdretterskole, kynologikurs og utvidet kynologikurs. Vi er medlem av Norsk Myndeklubb og Norsk Whippetklubb, aktive i Lure Coursing og kan generelt si at hunder og spesielt mynder har blitt en livsstil. 

Ønsket og tanken med kennel Allfirda er å føre gode avlslinjer i videre avl og fordi det er en utrolig givende og spennende hobby. Vårt mål er å fremme og bevare rasens helse, dens fantastiske gemytt som familiehunder, og følge gode utstillingslinjer i tråd med FCI’s rasestand.

Linjene vi har jobbet med kan du finne under previous litter for mer informasjon om de første kullene våre, og titt også gjerne innom på siden for våre kommende planer.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt 🙂 

Følg oss på FACEBOOK eller sjekk ut BLOGGen vår.
Der kan du se flere flotte turbilder og finne rapport fra utstillinger 🙂 

Thank you for visiting our Whippet website. This homepage is a tumbling place for Tina and Tommy Ingebrigtsen, our family and the dogs we have. 

Go to our Litters/Plans to see what’s coming up!

Any questions, just contact us 🙂