En perle har kommet til Allfirda

Vi presenterer med stolthet og ydmykhet vårt nye tilskudd til Allfirdaflokken vår.
Vakre og herlige Celine (Mibisan’s Miss Jitterbugg) kommer fra Motala i Sverige, fra Mibisan’s Kennel. Tilfeldigheter og en veldig årvåken valpekjøper Guro, som visste at jeg var på utikk etter nye morslinjer, kom over annonse på Celine og sendte meg linken. Bildet av henne vekket min nysgjerrighet, og etter å ha sjekket stamtavlen hennes var jeg ikke det minste tvil. Henne ønsket jeg meg virkelig!! 🙂 Etter en lang og hyggelig telefonsamtale med Marie, innehaver av Mibisan’s, ble det klart at denne lille perlen skulle få komme hjem til flokken vår. Fantastisk mottakelse og varm gjestfrihet ventet meg hos Mibisan’s kennel, og etter en kveld med trivelig selskap, god mat og vin og en natts søvn med to whippeter krøllet inn under teppet mitt, reiste Celine og jeg hjem. Nå gleder vi oss veldig til dager her hjemme med denne vakre lille skapningen i flokken vår, og ikke minst gleder jeg meg til vår første utstilling sammen.

482420_228561970639121_1161512088_n(Foto: Mibisan’s)