Utstilling Letohallen

To dager med utstilling i Letohallen 29. og 30. mars 2014.

Allfirdas Valeria (Lyra) tok Cert hos dommer Colette Muldoon fra Irland, og eier og oppdretter er stolte 🙂 Hun ble best i Unghundklassen og BTK2. (Beste-tispe-klasse)SONY DSC

Mamma Nemi (Sipikira’s Etopia Romantica) ble best i Åpen klasse og BTK3, og fikk dermed reservecertet bak sin datter. Flott handlet av Vigdis Hannestad som hjalp oss da vi plutselig hadde tre tisper med CK og en handler for lite.
SONY DSC

Også JR vår Mibisan’s Miss Jitterbugg (Celine) gjorde det bra på sin første offesielle utstilling. Hun ble best i Juniorklassen, med CK, men uplassert i BTK. Fornøyd er vi uansett med dagen og helga generellt.SONY DSC

Alle fire tispene vi stilte fikk excellent begge dager, selv om det var søndag som ble vår store dag 🙂
Her er også et bilde av Allfirdas Lady Gwynneth of Elsing (Zuri) som gjorde det bra og fikk gode kritikker, selv om hun denne gangen måtte ‘nøye seg’ med ‘excellent’ uten videre plassering.
SONY DSC

Her er vår siste nykommer Kathstone’s Destined for Allfirda (Rime) som var med for opplevelsen, men som ennå var for ung til å få bli med inn i hallen (de må være 4 mnd for å komme inn på utstilling). Men litt oppstillingstrening ble det.
SONY DSC

Allfirdas Wedan (Victor) var også med på turen. Han har ikke vært på utstilling før, da tidligere eier ikke var interessert i utstilling. Utover sommeren skal han få prøve seg i ringen. For at han skulle bli kjent med stemningen på utstilling og for å øve han litt på settingen, var han med nedover til Letohallen han også.
SONY DSC