Trøndelags Myndesprint 2014

Vi er ikke lenger aktive når det gjelder Lure-Coursing, men prøver å få med oss noen treninger og lokale konkurranser for morro skyld. Denne gangen fikk Enzo (Courtborne Apollon), Luna (Allfirdas Ilya Ilenia), Rime (Kathstone’s Destined for Allfirda) og Essie (Allfirdas Brienne of Tarth) delta på årets Myndesprint som ble holdt på Korsvegen søndag 12. oktober 2014. Ingen av våre hevdet seg spesielt i toppen, men en 17.plass (av 33 startende) for Rime som sprang etter filla for andre gang i sitt liv, det må vi se oss fornøyd med 🙂

Det ble likevel en god dag for Allfirda Kennel siden dagens seiersherre var en Allfirdahund. Allfirdas Guardian of Sleeping Fawn, til daglig kalt Vegas, ble vinner av både hannhundklassen og kåret til årets Sprintmester! Vi gratulerer Janette og Tom Henrik med seieren. I tillegg til 1.plassen fikk de også en 6.plass med Allfirdas Aron Escrissar ‘Rio’.

Vegas 2014_bVegas