Nasjonal LCprøve på Sona

Lørdag 2.mai 2015 var tok vi turen til Sona ved Hegra for å overvære den Nasjonale Lure Coursing-prøven. Vi hadde ikke meldt på noen av våre denne dagen, men Allfirdas Aron Escrissar (Rio) ble med meg siden eier ble forhindret fra å dra. Han hevdet seg ikke i toppen, og ble dessverre trukket til å løpe alene (det var ikke nok hunder) på begge løpene, noe som ikke akkurat gir en fordel. Men vi hadde det morro, det var sosialt, trivelig og tidvis godt vær. Ellers fra vårt oppdrett stilte Allfirdas Valeria (Lyra) som gjorde et godt løp, men som heller ikke hevdet seg i toppen denne gangen.

Her er en artikkel fra Tv-adressa om dagen og ser du helt til slutten av snutten så er det Rio som løper:
http://www.adressa.no/tv/?id=30277&autoplay=1

Noen bilder fra dagen:

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Screenshot_2015-05-03-07-11-20