LC-prøve Sona

12. september 2015 ble det avholdt den årlige høstprøven i LC på Sona Camping. Vi deltok med en hund i år, Courtborne Apollon – Enzo. Mange hyggelige folk, flotte deltagende hunder og et godt arrangment. Ikke de helt store resultatene for vår del, men heller ikke dårlig. Små marginer på sekunder blant gode hunder i denne sporten og det er gøy å se hvilken energi og glede som eksploderer i det de slippes fra startstreken.
Ingen gode løpebilder, men litt av stemningen fikk jeg med.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Publisert av

Allfirda Whippet

Allfirda Kennel i Sør-Trøndelag driver med oppdrett av Whippet. Vårt mål er å fremme rasens helse og gemytt som familiehunder, følge gode utstillingslinjer, og avle i tråd med FCI's rasestand. Vi har også en Galgo Espanol/Spansk Galgo, en Skotsk Hjortehund og en Chihuahua.