NKK Hamar Vikingskipet

Ikke mange bilder fra dagen fra min kant, men deler dette bildet av Rime (foto: Tonje Engen)

Ikke de helt store resultatene å melde fra helgens (17.10.15) utstilling i Vikingskipet på Hamar, men Ivo – Allfirdas Honourable Lord Cadeon vant åpen klasse hannhund med 7 deltakende og det er vi glad for. Kjedelig var det dog at dommeren ikke gav noen CK i den klassen, og vi ble derfor ikke med videre til beste hannhund denne gangen. Allfirdas Valeria, som første gang stilte i Championklassen etter at hun tok siste Certet og ble Champion etter Harstad, fikk med seg CK men ble ikke plassert i championklassen. Dommeren valgte å ikke ta med seg CK som ble uplassert til beste tispeklassen, så da måtte hun nøye seg med en excellent og CK denne gangen. Rime – Kathstone’s Destined for Allfirda fikk også excellent og ble nr.3 i unghundklassen. Lille store Rime som er så himla glad og happy når vi er i ringen at halen går som en høyholdt vimpel i stor logrende fart. Det er jo artig at hun synes det er gøy i ringen, men det er kanskje ikke den halen dommerne foretrekker 😉 Men hun er ung, og det er ennå god tid til å modnes på ❤