Romjulsutstilling Letohallen

Du vet du har nådd en ny level av ‘hundegalskap’ når du pakker sekken og reiser på romjulsutstilling den 28.desember i Letohallen. Fra Allfirda stilte det to voksne og en valp denne gangen, og den som kom best utav det var valpen vår Allfirdas Pablo Picasso som ble dagens BIM valp. Av 13 fremmøtte valper (5 hanner) er vi veldig forøyd med det. Her er et bilde av vakringen vår fra en utstilling før jul (men sløyfa er ny).
20151228_123110Allfirdas Pablo Picasso jpg

N UCH Allfirdas Honourable Lord Cadeon lå som nummer 9 på lista over årets mestvinnende hanner før vi reiste på utstillingen, men siden han ble uplassert i beste hannhundklasse, så venter vi nå spent på resultatene – om han fortsatt kom seg med på lista eller om han akkurat ble skjøvet ut. Det gjenstår og se, men vi håper han akkurat klarte å komme seg med. Resultatet hans på Leto denne gangen ble 3.CHKK med CK.
Ivo

Og Guros kjære Lyra – Allfirdas Valeria var den tredje som stilte. Hun ble også 3.CHKK med CK, men dessverre uplassert i Beste Tispeklassen denne gangen. Så er vi spente på hva det betyr for hennes plassering på lista over årets whippettisper. Vi er uansett kjempestolt over den innsatsen Guro har lagt ned på utstillinger med Lyra, og venter spent på fortsettelsen i 2016.12242237_10154354438695476_1957780885_n