NKK Trondheim

NKK Trondheim 27. og 28. juni var første utstilling som ble arrangert etter at Norge ble Coronastengt. Utstillingen var coronatilrettelagt ved at den var fordelt på tre steder: Leangen, Byneset og Dragvoll, med max 200 personer tilstede på et arrangement samtidig. Jeg opplevde den som en behagelig og oversiktlig utstilling med lite stress og lite folk. Skikkelig digg var det!

Vi stilte to wippeter + Borzoien Sofia (Kazar Zakia) som nettopp hadde blitt 9 mnd. I tillegg kom Guro med Lyra (Allfirdas Valeria).

Allfirdas Billy The Kid – 2.plassert i Unghundklasse (Excl. 2.UKK) med 6 deltakere i klassen, men ingen CK. Fikk en veldig fin kritikk.

Bilde tatt av Morten Koldstad tidligere i sommer

Allfirdas Pippi Langstrømpe – 4.plassert i Åpenklasse (Excl. 4.AKK) med 15 deltakere i klassen, men ingen CK. Hun fikk også en veldig fin kritikk.

Bilde av Pippi fra tidligere i vinter

Allfirdas Valeria – Excl. 1.CHKK m/CK og 5.BTK (siste som røk ut før plassering).
Det var litt problemer med onlinesystemet til NKK i dag, så noen av de som fikk CK har ikke fått det oppdatert på resultatene ennå, men det skulle bli ordnet.

Bilde av Lyra fra en Rotvollutstilling

Kazar Zakia – Siden ring 41 og 61 i utgangspunktet skulle være holdt i to ulike arrangement på stedet, var jeg så heldig at jeg fikk tak på hjelp fra Miriam Pallokat til å handle Sofia (Kazar Zakia). De hadde en fin oppvarming og jobbet bra sammen, men rett før Sofia skulle inn i ringen fløy det en illsint whippet inn i siden på henne og skulle ‘ta henne’. Etter det ble hun satt ut og var vettskremt og ville ikke bevege seg i ringen for alt ble plutselig skummelt. Dette var hennes første utstilling som junior, og det er en stund siden hun stilte som valp, så jeg kjenner at jeg ble rimelig provosert over at hundeeiere med slike hunder ikke passer på de bedre, da det kan ødelegge så mye for unge hunder som ennå er formbare. På grunn av dette ble det ‘kan ikke bedømmes’ på henne i dag.

Vi gratulerer til søster Zawa med storcertet i dag ❤