2022 – det mest travle året

Hjemmesiden har fått ligge så og si brakk dette året. Vi har jo vært både på utstillinger (noen få) og treff, men det har vært dårlig med oppdateringer fra oss her inne. Det har vært enklere å oppdatere Facebooksiden, men selv den har fått kjenne på at 2022 har vært et år vi har brukt lite tid ved dataen. Bra både for 2- og 4-bente egentlig, for dataen stjeler nok tid.

Valpene til Abba og Billy som ble født i mai i 2022 har alle fått seg fine hjem. Vi skulle egentlig beholde en hannhund fra det kullet, men fôrhjemmet gikk og brakk foten i et alvorlig og komplisert brudd, så de fikk nok å tenke på denne høsten. Vi valgte derfor å utsette de planene og håper at en riktig hannhund dukker opp i et senere kull. Vi får jo uansett mulighet til å følge gutta i Abbakullet også om de ikke eies av kennelen.

Pippi og Frida på kaffebesøk hos bestefar

Husets 12-åring har begynt aktivt i sprangsporten (hest) og konkurrerer jevnlig straks snøen forsvinner på våren og frem mot høsten. Årete har derfor gått til å jonglere mellom hennes hobby, hjem, stallbygging og utstilling så langt det har gått.

Sommeren forsvant i et blaff, og ikke hadde vi særlig vær å skryte av heller i år.

Influensa, covid og forkjølelse har gått slag i slag i 2022, og vi avslutter året med covid runde 2.0. Så nå håper vi at 2023 blir et år med oppdrift og bedre forhold for både folk og fe.