NKK Kristiansand

NKK Kristiansand den 13.03.2016 ble whippet dømt av György Tesics. Allfirdas Pablo Picasso vant Juniorklassen og ble til slutt plassert som 2.beste hannhund og fikk dermed med seg sitt første Cert siden Marco som ble plassert foran oss allerede er Champion.
En flott begynnelse, så nå er det bare å håpe at han fortsetter den positive utviklingen eksteriørmessig. Han er allerde en sjarmerende, trygg  outgoing og herlig hann gemyttmessig.

Pablo-001

Allfirdas Pablo Picasso 1.JKK, CK, 2.BHK, Cert på NKK Kristiansand

En annen veldig herlig nyhet denne dagen skjedde på verdens største hundeutstilling i England – Crufts. Pablos pappa Courtborne Sheldon var med som en av trøndelags representanter for andre år på rad. Det er kun 1-2 utstillinger i Norge i løpet av et år hvor man kan kvalifisere seg til å delta på Crufts, og Sheldon (som til daglig blir kalt Armani) har nå kvalifisert seg to år på rad. Og ikke nok med det, men i år gikk han hen og ble Beste Hannhund av totalt 197 påmeldte hanner! På Crufts er det slik at det er en dommer som dømmer hannene, og en annen dommer dømmer tispene. Når beste hannhund og beste tispe var avgjort skal disse to konkurrere om BIR/BOB og BIM/BOS (Se her for mer info om utstillingsregler) og begge dommerne er med og tar avgjørelse. Denne gangen klarte ikke dommerne å bli enige om hvem som skulle bli årets BIR, så det måtte kalles inn en tredje dommer. Det ble tispen som gikk av med seieren, men vi jubler høyt og rungende for Armani likevel da det er litt av en prestasjon å gå til topps blant hannene på Crufts. Vi er veldig stolte over å ha et avkom (Pablo) etter denne kjekke herremannen.

Courtborne Sheldon

Courtborne Sheldon BIM/BOS på Crufts 2016 med Cert/Cac