Sundsvall 9. og 10. april

Denne helgen arrangerte Svenska Vinthundklubben/norra og Västernorrlands Kennelklubb utstilling i Sundsvall. Dette er første gangen jeg er i denne byen, og jeg må si at jeg forelsket meg helt i plassen. My kind of place og her kunne jeg fint ha bodd.
2016-04-13 19.53.05

Denne helgen var det Allfirdas Pablo Picasso (Pablo) og Allfirdas Zelda (Zelda) som skulle i ringen, samt Guro sin Zuri (Allfirdas Lady Gweynneth of Elsing). Lørdagens utstillere ble dømt av Åge Gjetnes og denne dagen var 52 hunder påmeldt. Tre fra vårt oppdrett. Det var gjennomgående mye blått (VG) og lite CK utdelt denne dagen og resultatene for våre ble Exc 2.JKK på Pablo i en klasse med 5 juniorer og VG på Zelda i en klasse på 8 ungtisper hvor fem av de fikk exc og tre fikk vg. Zelda var rett og slett bare ikke dommerens type. Zuri tok med seg en Exc og 4.AKK i en klasse på 13 åpentisper. Allfirdas Valeria var påmeldt, men var reist for parring og måtte derfor trekkes.

Søndagen ble dømt av Sofie Krigholm og denne dagen var 57 påmeldt. To fra vårt oppdrett. Pablo fikk Exc 1.JKK og CK i en klasse på 6 juniorhanner og ble med helt frem til de siste seks i upline på beste hannhundklassen før vi røk ut. Zelda tok med seg Exc 3.UKK CK i en klasse på 9 ungtisper men røk ut i første upline i bestetispeklassen.

Zelda 10.04.16

Allfirdas Zelda Exc 3.UKK CK – dommer Sofie Krigholm