Valpebesøk hos Whipsnow Kennel

Vår kjære Nemi (Sipikira’s Etopia Romantica) har blitt ‘mormor’. Hennes datter Lyra (Allfirdas Valeria) fikk nylig 7 flotte små valper med en vakker svensk hanne ved navn Tscott (Alettes Royal Odon Fatalae).

Valpene er 3 uker fredag 1.juli og jeg var innom for å hilse på de små nøstene i går, og vi måtte så klart ta noen bilder 🙂

SONY DSC
Allfirdas Valeria X Allettes Royal Odon Fatalae f.10.06.16

SONY DSC

SONY DSC
Whipsnow Aladdin Sane
SONY DSC
Whipsnow Aladdin Sane
SONY DSC
Whipsnow Aladdin Sane
SONY DSC
Whipsnow Starman
SONY DSC
Whipsnow Starman
SONY DSC
Whipsnow Ziggy Stardust
SONY DSC
Whipsnow Ziggy Stardust
SONY DSC
Whipsnow Queen Bitch
SONY DSC
Whipsnow Queen Bitch
SONY DSC
Whipsnow Lady Stardust
SONY DSC
Whipsnow Lady Stardust
SONY DSC
Whipsnow Space Oddity
SONY DSC
Whipsnow Space Oddity
SONY DSC
Whipsnow Future Legend
SONY DSC
Whipsnow Future Legend

Selv kommer vi ikke til å ha kull dette året (2016) så har du ikke tid til å vente på et kull fra Allfirdawhippet i 2017 og ønsker valp denne sommeren, så er dette kullet du bør satse på 🙂
Guro er dedikert og kjempeflink og har gjort en flott forberedelse/research til dette kullet og som oppdretter kan hun anbefales på det varmeste. Lyra ble kåret til 8.plass på årsbestelista for tisper i 2015 og som nr.11 på totallista for begge kjønn. Hun er Norsk Champion og en klassisk whippet som fremelskes av spesialdommere for mynder. Tscott (Allettes Royal Odon Fatalae) er sparsomt stilt, men har EE-JCH – dvs tatt 3 cert i Estland for å få juniortittelen sin, samt at han har et svensk cert. Begge rolige harmoniske whippet med godt gemytt. Lyra har også LC-lisens og har oppnådd over 80 poeng på de konkurransene hun har deltatt på.

Så siden vi selv ikke har kull i år, vil jeg absolutt anbefale dere å ta kontakt med Guro i Whipsnow på tlf. 98809738 eller epost whipsnow@outlook.com om dere er på jakt etter whippetvalp med gode linjer og herlig gemytt.

Publisert av

Allfirda Whippet

Allfirda Kennel i Sør-Trøndelag driver med oppdrett av Whippet. Vårt mål er å fremme rasens helse og gemytt som familiehunder, følge gode utstillingslinjer, og avle i tråd med FCI's rasestand. Vi har også en Galgo Espanol/Spansk Galgo, en Skotsk Hjortehund og en Chihuahua.

Én tanke på “Valpebesøk hos Whipsnow Kennel”

Kommentarer er stengt.